Van vormgeving tot strategie, Salesent social media marketing is de sleutel tot succes.

Laat ons je online verhaal vertellen en je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen

Social media marketing is de perfecte manier om in contact te komen met je doelgroep. Het is een krachtig instrument om gericht en effectief te communiceren met je klanten en potentiële klanten. Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig wel één of meerdere social media platformen en daarom is een sterke social media campagne een onmisbaar onderdeel van je online marketing strategie.

De vraag is niet óf je doelgroep actief is op social media, maar welk platform zij gebruiken. Of het nu gaat om Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram of andere populaire kanalen, bij Salesent zijn we goed bekend met de verschillende platformen en weten we precies hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken en betrekken.

Maandelijks tarief

€445

Exclusief BTW

AANBEVOLEN

Maandelijks tarief

€595

Exclusief BTW

Maandelijks tarief

€995

Exclusief BTW

Maandelijks tarief

In overleg

Exclusief BTW

Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

*Let op: aan de pakketten hierboven zijn opstartkosten aan verbonden eenmalig van €299. Hier zit het volgende in: strategie, contentkalendar, 10 content fotografie en het (re)stylen van het account.

Optimaliseer jouw social media met onze strategieën.

Social media management

Wil je jouw social media een boost geven en meer potentiële klanten bereiken? Salesent biedt dé oplossing! Ons team restylet jouw social media accounts en zorgt voor een aantrekkelijke profielfoto, omslagfoto, biografie en geautomatiseerde antwoorden. Door middel van een uitgebreid hashtag onderzoek weten wij precies welke hashtags bij jouw Instagram account passen en welke hashtags we moeten gebruiken om jouw bedrijf beter vindbaar te maken.