Toppositie in Google's zoekresultaten.

Een hoge rangorde hebben in de zoekresultaten van Google

SEA staat voor Search Engine Advertising, wat verwijst naar advertenties die bovenaan de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google verschijnen. Bij ons is elke SEA campagne op maat gemaakt.

Voor een SEA campagne identificeren we relevante zoektermen waarmee je bij potentiële klanten opvalt. Deze zoektermen worden transparant gemaakt voor onze klanten en samen beheren we ze. Tijdens de SEA campagne voeren we voortdurend een gedetailleerde analyse van de zoektermen uit en monitoren we het proces met verschillende systemen op een gestructureerde wijze.

SEA: CPC-Principe uitgelegd.

Search Engine Advertising (SEA) werkt op basis van kosten per klik (CPC), waarbij adverteerders betalen zodra een potentiële klant op hun advertentie klikt in de zoekresultaten van een zoekmachine. De CPC-kosten variëren afhankelijk van de concurrentie op hetzelfde zoekwoord. Om het CPC-principe te verduidelijken, als je bijvoorbeeld een dagbudget van 50 euro hebt en een klikprijs van 1 euro, kun je op basis van CPC 50 klikken kopen. De biedstrategieën variëren per campagnetype, waarbij adverteerders voor video-advertenties betalen op basis van kosten per 1.000 vertoningen (CPM) en voor Search Ads op basis van CPC. Door slimme biedstrategieën te gebruiken, kunnen bedrijven hun SEA-kosten optimaliseren en meer conversies behalen tegen een lagere CPC.

Maatwerk SEA-oplossingen.

Groei met onze marketing skills

Elke ondernemer heeft zijn eigen vraagstuk en vereist daarbij een passende strategie. Bijvoorbeeld, de ene ondernemer wil graag het aantal leads verhogen met een lage Cost per Lead (CPL), terwijl de andere ondernemer een e-commerce bedrijf heeft en meer verkopen wil genereren. Dit vraagt om verschillende aanpakken en advertentietools. Zoekmachine adverteren (SEA) is daarom altijd maatwerk, inclusief de kosten. Er zijn geen vaste prijzen, omdat elke campagne uniek is. Wil je weten welke kosten gepaard gaan met jouw SEA-campagne? Neem dan vrijblijvend contact op met Salesent, onze Google Ads specialisten helpen graag om een SEA-campagne te creëren die past bij jouw budget en doelstellingen voor jouw website of webshop.