Wij zetten jouw ideeën om in digitale realiteit.

Meer dan een marketingbureau.

Bij Salesent helpen we onze klanten met hun online zichtbaarheid door middel van webdesign en social media marketing. Onze op maat gemaakte websites zijn niet alleen modern en responsieve, maar ook geoptimaliseerd voor SEO. Daarnaast zorgen onze social media experts voor boeiende en relevante content die de aandacht van jouw doelgroep trekt en vasthoudt. Of je nu je naamsbekendheid wilt vergroten, leads wilt genereren of klantenservice wilt verbeteren, wij weten hoe we de juiste boodschap aan de juiste doelgroep moeten overbrengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Maak kennis met ons team.

Bahar Polat

FOUNDER / ONLINE STRATEEG

Abolfazl Karami

FOUNDER / SOCIAL MEDIA STRATEEG

Nina Karami

CONTENT CREATOR

Miro de Britse korthaar

AFLEIDING

Laat je merk opvallen met de creatieve invloed van Salesent.

Creativiteit versterkt jouw merk

Als groep van bekwame webontwerpers en sociale media specialisten, zetten wij ons in om prachtige en bruikbare websites te creëren en de sociale media profielen van ondernemingen van alle soorten en maten te beheren. We werken nauw samen met onze cliënten om hun merk uit te bouwen en hun online zichtbaarheid te versterken. Bij Salesent staat het tevredenstellen van onze klanten voorop en we streven er voortdurend naar om ervoor te zorgen dat zij blij zijn met het uiteindelijke resultaat.

Wat onze klanten zeggen.

We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Salesent. Reageert snel, komt met goede oplossingen en bouwt mooie sites. Zeker aan te bevelen om mee samen te gaan werken.

Logo AS Vitaal
Alex Jansen

As-Vitaal

Onze website moest nodig vernieuwd worden. Ik heb informatie aangevraagd en na een korte tijd had ik al een afspraak. Betrouwbaar en keurig geholpen. Een zeer zekere aanrader!

Ontwerp-zonder-titel-600x138
Mehmet Ceyhan

Sleutel24

Via collega slotenmaker heb ik"Bahar" van Salesent leren kennen. Vroeg haar of zij voor mij een opzet kan maken voor een website. Binnen no time kreeg ik van haar een lijst met vragen / suggesties die ik nooit eerder heb gekregen van website bedrijven.

Kopie-van-AS (1)
Guus Offerbeek

AS Slotenmaker

Super tevreden over de samenwerking samen met Salesent. Ze luisteren goed naar je wensen en nemen oprecht de tijd om het perfecte plaatje vast te stellen. Zeker een aanrader!

Footer-logo-130-x-110-px-q2si3l6oahh18kamdqlles22wz6ya2eihx7jd6nzw4
Gull-Barin

Gull-Barin Clinics

Via via ben ik bij Salesent terecht gekomen. Mijn wensen en behoeften zijn werkelijk gemaakt. Er is heel professioneel website neergezet. Ik ben super tevreden over de snelle communicatie, uitleg en het resultaat! Top service!

E8F4CD3D-827C-4DDA-8DE0-6A1A322546C0
S. De Waal

Auto import

Zeer tevreden over de samenwerking! Professioneel, denkt goed mee en is innovatief! We zijn tot een mooie website gekomen en het beheren van een insta count gaat top! Is snel met reageren en neemt de tijd voor je! Zeker aan te raden!!

Logo-vitaal-mondzorg
Zina Meerbeek-Alhamrany

Vitaal Mondzorg