Geef je bedrijf een onvergetelijke uitstraling.

Logo- en huisstijlontwerp!

Een uniek en krachtig logo is onmisbaar voor de herkenbaarheid en uitstraling van jouw bedrijf. Bij Salesent begrijpen we dat het ontwerpen van een logo meer is dan alleen een mooi ontwerp. Het moet de kernwaarden van jouw bedrijf weerspiegelen en het verhaal vertellen dat je wilt communiceren. Daarom gaan we samen met jou terug naar de basis om het perfecte logo te creëren dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Maar waarom zou je daar stoppen? Een doordachte huisstijl zorgt voor een duidelijke bedrijfsidentiteit en helpt je om op een consistente manier naar buiten te treden. Of het nu gaat om de website, social media, briefpapier of bedrijfskleding, met een passende huisstijl ben je herkenbaar, goed zichtbaar en onderscheid je je van de concurrentie.

Geef je bedrijf een onvergetelijke uitstraling.

Bij Salesent helpen we je graagbij het ontwerpen van een unieke huisstijl die perfect aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Van kleurgebruik en lettertypes tot vaste indelingen en fotografie, we zorgen ervoor dat al jouw uitingen dezelfde positieve associatie oproepen. Kortom, met Salesent heb je de perfecte partner voor het ontwikkelen van een uniek logo en een bijpassende huisstijl.

1. Kennismaking

Bespreken bedrijfsdoelen, kernwaarden en doelgroep

2. Schetsen

Maken van verschillende schetsen en basisvormen

3. Concept

Diverse conceptlogo's en feedback

4. Definitief ontwerp

Unieke ontwerpen, diverse bestandsformaten

Elk project is uniek. En zo ook de kosten.

Individueel project, op maat

Elk project is uniek en dus zijn ook de kosten. De genoemde stappen en prijzen zijn slechts indicaties en kunnen afwijken van de uiteindelijke prijs voor jouw project. We kunnen een professioneel logo en huisstijl ontwerpen binnen 10-15 uur, inclusief aanpassingen en aanlevering van verschillende bestandsformaten. De ontwikkelingskosten variëren van €400 tot €1900 per logo en/of huisstijl, afhankelijk van de input en helderheid van de vraag. Dit bedrag biedt een idee van de projectkosten. Voor een exacte prijsopgave nodigen we je uit voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin we alle details bespreken en een passende prijsopgave op maat kunnen maken.