Een website is meer dan een design.

Laat jouw website voor je werken

Wij creëren websites voor gedreven ondernemers, ongeacht hun omvang. Voor unieke online presentaties is Salesent de ideale partner. Nadat de doelen zijn vastgesteld, streven wij deze doelgericht na. Of het nu gaat om het aanpassen van een bestaande website of het ontwikkelen van een volledig nieuwe, op maat gemaakte website, het Web-Logic team staat voor je klaar. Wij beschikken over alle expertise om jouw doelen succesvol te realiseren.

Bij ons kun je terecht voor een complete online oplossing. Wij bieden niet alleen op maat gemaakt webdesign, maar verzorgen ook je online marketing, SEO, SEA en social media campagnes. Voor elk project benutten we optimaal alle kennis die we in huis hebben. Salesent staat garant voor kwaliteit en uitstekende service.

Eenmalig tarief

€999

Exclusief BTW

AANBEVOLEN

Eenmalig tarief

€1.999

Exclusief BTW

Eenmalig tarief

€2.999

Exclusief BTW

Eenmalig tarief

In overleg

Exclusief BTW

Onderhoud pakket.

Altijd beveiligd & up-to date

Na oplevering van je website of webshop bieden we een onderhoudspakket aan. Een website heeft namelijk regelmatig nieuwe updates nodig van de beveiliging en actieve plug-ins. Hierdoor houden we de veiligheid en snelheid van je website optimaal. Deze updates voeren wij structureel voor je uit.

Je webshop of website moet te allen tijde snel en probleemloos beschikbaar zijn voor je doelgroep. Om dit te waarborgen werken wij samen met een gekwalificeerde partner die dit ook hoog in het vaandel heeft staan. Dit bieden wij jou aan voor maar slechts €24,99,- per maand.